18 C
București
sâmbătă, 24 septembrie 2022 - 20:13
No menu items!

Tinere atacate pe stradă, în centrul Capitalei, de un bărbat pe trotinetă care le-a înțepat în piept. Una dintre ele, la spital

spot_img

Este alertă în București după ce un un individ a atacat două tinere pe stradă.  Bărbatul, pe trotinetă, le-a înțepat în piept, una dintre ele ajungând la spital. Incidentul a avut loc în centrul Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat că miercuri seară, în jurul orei 21:25, polițiștii Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, că o tânără „ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător” de către un bărbat care circula pe o trotinetă. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie că „a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător” de către un bărbat aflat pe o trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.

Potrivit sursei citate, una dintre femeile atacate, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital.

Cercetările în acest caz sunt făcute de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe.

                                                                                                                   Adina Silav