20 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 2:35

Tina Turner a suferit un atac de cord?

spot_img

Tina Turner se recuperează în urma unui atac de cord. Purtătorul de cuvânt dezminte

 tina turner

Mai multe publicații din Germania și Danemarca scriau că artista în vârstă de 74 de ani, Tina Turner, ar fi suferit un atac de cord în timp ce se afla în Elvetia, informează radaronline.com.

“A suferit un atac de cord minor, dar acum este în proces de recuperare și se simte mult mai bine. Tina a fost nevoită să își anuleze planurile de vacanță în Carinthia”, afirmă șoferul Tinei, Albert B. Cologne, citat de publicațiile menționate.

Purtătorul de cuvânt al Tinei Turner a dezmințit însă aceste zvonuri, spunând că sunt complet false și că artista este perfect sănătoasă. Mai multb decât atât, acesta susține că Tina nu își plănuise nicio vacanță în Carinthia și că nu a avut niciodată un șofer pe nume Albert B. Cologne. La scurt timp după intervenția reprezentantului vedetei, publicațiile germane au retras articolele legate de presupusul atac de cord al Tinei Turner, notează Yahoo Celebrity.

Nu este prima dată când se zvonește că Tina ar suferit un infarct. În luna februarie a acestui an, alte publicații scriau că artista ar avea probleme cu inima, zvonuri pe care una dintre cele mai apropiate prietene ale Tinei, Oprah Winfrey, le-a infirmat: “Tina a fost răcită acum câteva săptămâni, dar și-a revenit și își trăiește viața din plin!”, scria Oprah pe Twitter la momentul respectiv.

Tina Turner locuiește în Elveția de câțiva ani, împreună cu soțul ei, Erwin. Cântăreața radia de fericire joia trecută, când alături de soțul ei, se îndrepta spre evenimentul de lansare al noului ei album, care a avut loc la Zurich.

C.A.