4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 14:14
No menu items!

Timpuri Noi – Unplugged pentru tata

spot_img

Celebra trupă Timpuri Noi susține, pe 22 aprilie, un concert unplugged, la Cinematograful Scala din București, începând cu ora 20:00. Timpuri Noi, în formula actuală, adică Dan Iliescu, Felix Sfura și Sabin Penea, într-un concept acustic alături de instrumentiști deosebiți și mai mulți invitați, sărbătoresc … mustața copilului de acum 19 ani, în concertul cu numele Unplugged pentru tata. Sursa Zilei este partener media al evenimentului.

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Prețul unui bilet este de 49 de lei, acces general.
În 1994, Timpuri Noi era prima formație din România care apărea unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București. Show-ul a fost preluat de Televiziunea Română, iar banda sonoră era transpusă pe disc și casetă.
Coperta acelui material audio făcea la rândul ei istorie: imaginea unui copil zâmbitor și simpatic foc. Pentru că se împlinesc 19 ani de la aventura pe care o generație întreagă o ține minte, e vreme de reamintire și e timpul să se povestească mai departe, celor mai tineri, cum e cu rockul adevărat, puternic, cu mesaj și atitudine.