3.9 C
București
sâmbătă, 6 martie 2021 - 6:38

Timișoara: Peste 1.200 de tone de fructe și legume au fost aruncate, după închiderea restaurantelor

Mai multe firme din domeniul agriculturii, care au avut pierderi mari din cauza închiderii restaurantelor, au apelat la Camera de Comerț și Industrie Timișoara pentru ajutor, scrie Pressalert.ro.

 
Peste 1.200 de tone de fructe și legume au fost aruncate, a explicat pentru jurnaliștii timișoreni Rodica Olinic, responsabila pentru Relații Publice a Camerei de Comerț și Industrie Timișoara. Aceasta susține că reprezentanții instituției au luat legătura cu orfelinate, spitale, cămine de bătrâni care până atunci luau aceste produse din import”.
 
Rodica Olinic a mai precizat că au existat aproape 40 de solicitări pentru emiterea unui certificat de forță majoră. Dintre acestea, 18 au fost deja rezolvate, procedura implicând multă muncă.