17.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 4:46
No menu items!

Timiș: Fiii primarului din Deta, condamnați cu executare

spot_img
foto: bzf.ro
foto: bzf.ro

Fiii primarului din Deta, Călin și Bogdan Roman, au fost condamnați de magistrații Curții de Apel Timișoara, la închisoare cu executare alături de toate persoanele implicate în scandalul din 2011.

Frații Roman au primit câte trei ani cu executare, la fel ca și victima lor, Alexandru Ștefan, iar ceilalți trei inculpați (Daniel Bârzan, Radu Ghoerghel și Strâmtu Vasile), câte doi ani de închisoare.

Curtea a schimbat încadrarea infracțiunii din loviri și alte violențe în încăierare și a admis recursul Parchetului, condamnându-i pe toți cei implicați în scandal.

Sentința este definitivă.

Judecătorii Curții timișorene de Apel au menținut pedepsele primite inițial de cei implicați în scandal, dar au transformat suspendarea în executare.

Toți condamnații în cauză au fost implicați într-un scandal care a avut loc în vara lui 2011 într-un bar din Deta, care s-a lăsat cu bătăi și cu scandal atât în local, cât și în fața imobilului.

Victima Ștefan Alexandru a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și termen de încercare șapte ani.

A.V.