Timişoara: Un bărbat şi o femeie, la spital după ce maşina în care erau s-a răsturnat în râul Bega

rau 2

Un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 33 de ani au fost transportaţi, miercuri seară, la spital, în urma unui accident produs în Timişoara, după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat în râul Bega.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat”, Sindia Vlaia, că miercuri seară, un autoturism Daewoo Matiz a derapat şi s-a răsturnat în râul Bega din Timişoara.

Şoferul, în vârstă de 43 de ani, a reuşit să iasă din maşină, însă o femeie de 33 de ani, pasager în autoturism, a rămas blocată sub apă mai multe minute.

“Un autoturism Daewoo Matiz a derapat şi a ajuns în râul Bega din Timişoara. Şoferul, un bărbat de 43 de ani, a reuşit să se autoevacueze. O femeie de 33 de ani, pasager al maşinii, a rămas, însă, blocată sub apă. Bărbatul a fost cel care, imediat după ce a reuşit să iasă din maşină a sunat la numărul de urgenţe 112”, a declarat purtătorul de cuvânt, citat de Mediafax.

La faţa locului au ajuns două maşini de descarcerare şi o barcă de salvare ale ISU Timiş, precum şi două ambulanţe SMURD. Medicii au preluat-o mai întâi pe femeie, imediat după ce aceasta a fost scoasă din apă de către pompieri, şi au transportat-o la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Cea de-a doua ambulanţă l-a preluat pe bărbat, acesta fiind transportat la aceeaşi unitate medicală, pentru a i se face investigaţii medicale.

D.M.

NICIUN COMENTARIU