Timişoara: Femeie tâlhărită pe stradă, lângă sediul Poliţiei. Atacatorii, prinşi în câteva ore

masina politie

O femeie din Timişoara a fost atacată pe stradă, vizavi de sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Timiş aflat în centrul oraşului, de patru tineri care i-au smuls poşeta în care avea bani şi documente. Atacatorii au fost prinşi de poliţişti câteva ore mai târziu.

Potrivit poliţiştilor, citaţi de MEDIAFAX, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o femeie din Timişoara a fost atacată vizavi de sediul Poliţiei Judeţene aflat în centrul oraşului, de patru tineri care i-au smuls poşeta în care avea bani şi documente. Un trecător a sunat la 112, anunţând că atacatorii au urcat într-un autoturism Ford de culoare galbenă.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii care se aflau la o razie în municipiu, pe o stradă din sudul oraşului, şi care aflaseră despre incident au observat în trafic maşina suspectă şi au oprit-o. În portbagaj au găsit geanta femeii, iar în maşină, lângă scaunul şoferului, au fost descoperite mai multe folii din aliminiu în care se afla o substanţă susceptibilă a fi droguri.

Cei patru tineri, care sunt din localitatea Ofseniţa, judeţul Timiş, au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

R.D.

NICIUN COMENTARIU