4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 18:20
No menu items!

Teroare în Paris. Imigini șocante cu ostaticii care încearcă să iasă din Teatrul Bataclan. VIDEO

spot_img

Un jurnalist francez care locuiește chiar în spatele Teatrului Bataclan, unde au murit cei mai mulți parizieni în atentatele de vineri seara, a filmat momentele în care sute de oameni încercau să fugă din clădirea asediată de teoriști.

Daniel Psenny, jurnalist al publicației Le Monde, a filmat momentele de groază în care o parte dintre spectatorii concertului au reuşit să scape din locul unde teroriştii au ucis zeci de persoane.

„Lucram şi am auzit zgomote ca de petarde. Am ieşit la geam, dă chiar în spatele Bataclan. Oamenii fugeau, am văzut oameni întinşi pe asfalt, sânge, mi-am dat seama că este ceva grav. Am întrebat ce se întâmplă, apoi am coborât, să deschid uşa blocului pentru cei care ar fi vrut să se refugieze în scară. Atunci m-a lovit un glonte în braţul stâng, e un moment pe care nu mi-l amintesc foarte bine. Cred că s-a tras de la o fereastră a sălii Bataclan. Am urcat la etajul patru, alături de unul dintre spectatori. Era un american, rănit la picior. Am sunat la pompieri, au spus că nu putem fi evacuaţi. Am vorbit cu un prieten medic, el mi-a spus cum să fac un garou din cămaşă şi am aşteptat până a venit poliţia”, a povestit Psenny.

 


Images de la fusillade au Bataclan de lemondefr

Emanuel Stan