8.9 C
București
luni, 10 mai 2021 - 4:56

Teroare în Paris: Comunitatea de afaceri franceză din România, solidară cu valorile națiunii franceze

Echipa permanentă și Consiliul de Administrație al Camerei Franceze de Comerț și Industrie din România (CCIFER) sunt la dispoziția serviciilor Ambasadei Franței pentru a contribui activ la acțiunile de sprijin necesare, anunță comunitatea franceză de afaceri într-un comunicat.

“Comunitatea de afaceri franco-română își manifestă solidaritatea cu valorile națiunii franceze și salută măsurile adoptate de autorități, se arată în comunicat.

Totodată, comunitatea de afaceri franco-română mulțumește “partenerilor români care își manifestă de aseară solidaritatea cu națiunea franceză în aceste circumstanțe dramatice” și asigură că “echipa permanentă și consiliul de administrație sunt la dispoziția serviciilor Ambasadei Franței pentru a contribui activ la acțiunile de sprijin necesare în acest context dramatic”.

În plus, comunitatea invită toți “membrii să consulte periodic site-ul internet al Ambasadei Franței în România care pregătește instrucțiunile adresate comunității franceze și tuturor celor doresc să își manifeste solidaritatea”, se menționează în comunicat.

Mai multe atentate teroriste au fost comise vineri seară la Paris, în locuri diferite, de la Stade de France, situat în suburbiile nordice ale capitalei franceze, la zona centrală din apropiere de Piața Republicii.