9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 1:56
No menu items!

Teroare în nordul Capitalei. O banda de hoți a dat 30 de spargeri în nici o lună

spot_img

O bandă de hoți terorizează un cartier întreg din Capitală. Oamenii se plâng că infractorii au intrat peste ei în case, în timp ce dormeau. Și mașinile de pe străzile din cartier sunt vânate de hoți, iar dacă reușesc să le deschidă, iau tot ce găsesc în interior. 

De trei săptămâni în nordul Capitalei locuinţele se sparg pe bandă rulantă. Noaptea. Hoţii intră peste oameni în case, fură mașini sau alte obiecte de valoare din curțile caselor.

Oamenii din cartier susțin că au fost circa 30 de spargeri în nici o lună și că au depus plângeri, dar investigaţiile poliţiei încă nu dau rezultate.

„De aproximativ 3 săptămâni se sparg case în fiecare seară. Am avut pe seară chiar și câte 2-3 spargeri. Se pare că există o gașcă de 4 băieți, indivizi care fac asta. Mașinile mele au fost încercate, se văd urmele de la praful pentru amprente luat de poliție, s-a întâmplat acum 2 săptămâni”, a declarat un locatar potrivit Digi24.

O altă femeie a povestit că spargerile au loc după miezul nopţii. Nu întotdeauna hoţii au avut succes. În unele gospodării nu au reuşit să treacă de uşile securizate şi au furat ce au găsit prin curte.

”Nu se poate din cauza unor puști să nu mai fie liniște în cartier, ne-au dat viețile peste cap. Eu mi-am trimis soția și copilul din București, în altă parte, pentru că nu pot să îi expun”, a declarat alt bucureştean.

                                                                                                                 Adina Silav