2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 7:10
No menu items!

Teodorovici, mesaj pentru Ciolacu: Atitudinea „capului plecat” trebuie să dispară din mentalitatea PSD

spot_img

Senatorul PSD, Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru al finanțelor, este de părere, într-o postare pe contul său de Facebook, că atitudinea capului plecat trebuie să dispară din PSD.

Teodorovici s-a referit la atacurile frecvente ale președintelui Klaus Iohannis îndreptate împotriva PSD, atacuri la care răspunsurile nu au fost pe măsură.

IOHANNIS: “Ne confruntăm cu doi inamici, SARS-COV-2 și celălalt inamic, la fel de dăunător pentru societate”

IOHANNIS: “PSD a lucrat mult și toxic în Parlament”

IOHANNIS: “În timp ce ne luptăm cu pandemia, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor”

CIOLACU: “Dumneavoastră ce v-ați dori dacă ați fi în PSD? Presupun ca v-ați dori eficiența liderului. Când a fost înjurat Iohannis și făcut în toate felurile de anumiți pseudo-lideri, care au fost scorurile partidului? Ce s-a întâmplat până la urmă? Nu cumva președintele Iohannis de fapt, asta urmărește? Dacă am fost de două ori prosti, trebuie să continuăm în aceeași logică? Eu nu o să intru în aceasta logică, cu toate costurile și cu toate criticile anumitor colegi”

Cu toții am înțeles foarte bine toate declarațiile președintelui Iohannis, ca o continuă batjocură la adresa PSD si a intregii tari‼️ Nu înțelegem, însă, atitudinea pasivă-defensivă a celor ce se vor lideri ai acestui partid.

Haideți să nu ne mai prefacem că nu știm ce vrem și ce putem face, pentru că avem deja răspunsurile a milioane de membri și susținători ai acestui mare partid:

DA, ne dorim lideri eficienți, lideri care să apere partidul, care să-și apere colegii de partid atunci când sunt jigniți, inclusiv sau mai ales de președintele țării‼️

DA, când președintele țării afirmă că PSD a lucrat “mult și toxic” în Parlament, trebuie ca liderii partidului să aibă o poziție publică, clară, fermă, corectă și să prezinte toate acțiunile întreprinse în Parlamentul României de senatorii și deputații PSD pentru români‼️

DA, ne dorim acei lideri care, atunci când președintele Iohannis afirma că cei peste 4 milioane de membri și simpatizanți PSD sunt la fel de dăunători pentru societate precum Coronavirusul, să ia atitudine și să-i explice lui Iohannis că trebuie să fie președintele tuturor românilor, fie ei liberali sau pesediști‼️

DA, când Iohannis afirma că PSD vrea să dea Ardealul ungurilor, liderii partidului trebuie să-i reamintească președintelui că în timp ce domnia sa avea preocupări pentru interese personale, marile realizări ale acestei țări, aderarea României la NATO, la Uniunea Europeana, Președinția de succes a Consiliului UE și multe altele, au un numitor comun: PSD‼️

DA, ne dorim lideri care să ia decizii în primul rând pentru țară, pentru partid și NU pentru ei înșiși!