30 C
București
marți, 16 august 2022 - 21:22
No menu items!

Teodor Atanasiu speră să ajungă ministru în următorul Guvern

spot_img

Teodor Atanasiu (3)_SZ

Președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, a anunțat că liberalii vor depune moțiune de cenzură „cât de repede sunt îndeplinite condițiile pentru ca ea să treacă”.

„Dacă ei vor să ne dea afară nu e niciun fel de problemă decât că guvernul devine ilegitim în acest caz. Nu mă aștept ca Ponta să aibă vreun scrupul și să își dea demisia, însă noi vom face demersurile necesare pentru a-l demite: moțiunea de cenzură. Vom iniția o moțiune de cenzură, cât de repede vom considera că sunt îndeplinite condițiile pentru ca ea să treacă. PNL nu-și poate ocupa postul de vicepremier și alte 4 posturi de ministru libere decât dacă îndeplinește anumite condiții impuse de ei”, a declarat, vineri, Atanasiu, într-o conferință de presă, citat de alba24.ro.

Pe de altă parte, Atanasiu speră să ajungă ministru al economiei, dar nu în Guvernul Ponta, ci într-un alt Cabinet, cât de curând, oricum în acest an.

Sper să ajung ministrul economiei, dar nu în Guvernul Ponta. Poate în curând, poate în acest an, dar nu în Guvernul Ponta, ci într-un alt Guvern

Teodor Atanasiu
senator PNL

Valeriu Motoc