9.8 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 17:20
No menu items!

Tentative de înșelăciune cu Loteria de Vaccinare. Oamenilor li se cer datele personale

spot_img

Mai multe persoane au primit e-mailuri false prin care au fost anunțate că au câștigat la Loteria de Vaccinare, fiindu-le solicitate, în vederea acordării premiului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare.

Loteria Română atrage atenția cu privire la tentativele de înșelăciune și de obținere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare. 

Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se solicită, în vederea acordării câștigului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare.

Reprezentanţii companiei precizează că rezultatele extragerilor sunt aduse la cunoștința participanților prin afișarea pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerul Sănătății. Nu sunt transmise prin email.

“Atragem atenţia tuturor cetăţenilor să nu dea curs unor astfel de mesaje sau altor tipuri de practici similare şi le recomandăm să se informeze numai din surse oficiale”, subliniază reprezentanţii Loteriei Române.

                                                                                                                   Adina Silav