0.8 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022 - 21:52
No menu items!

Tensiuni în PNL. O filială județeană solicită oficial o întâlnire cu Florin Cîţu, după ce liderul PNL nu ar fi răspuns la telefon

spot_img

Conducerea PNL Vâlcea a decis să adopte o decizie prin care solicită, oficial, o întâlnire cu preşedintele PNL, Florin Cîţu. Adresa semnată de conducerea organizației a fost trimisă la Bucureşti, după ce liderii din Vâlcea nu ar fi putut să vorbească cu preşedintele partidului, pentru că acesta nu le-a răspuns la telefon.

PNL Vâlcea solicită în adresă o întâlnire cu Florin Cîţu şi membrii Biroului Executiv al PNL, în data de 22 decembrie.

”Prin prezenta, vă înaintăm Decizia cu nr. 172, din data de 17.12.2021 a Biroului Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Vâlcea, conform căreia, membrii Biroului Politic Judeţean şi primarii PNL din judeţul Vâlcea, vă solicită o întrevedere cu Preşedintele PNL, domnul Florin Vasile Cîţu şi membrii Biroului Politic Executiv al partidului, având ca temă situaţia politică actuală. Propunem ca această întâlnire să aibă loc în data de 22.12.2021, la sediul Partidului Naţional Liberal din aleea Modrogan 1, Bucureşti. Avem rugămintea să ne comunicaţi în timp util (pentru a putea organiza deplasarea), dacă conducerea PNL ( preşedinte şi primvicepreşedinti) au disponibilitatea de a participa la această întâlnire şi, în această situaţie, ora la care întâlnirea este posibilă, în caz contrar, rugându-vă să ne comunicaţi o dată şi oră ulterioară posibilă. Cu respect, Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Vâlcea”, se precizează în adresa oficială semnată de PNL Vâlcea şi trimisă la Bucureşti.

Organizația PNL Vâlcea este condusă de către deputatul Cristian Buican, vicepreședinte la nivel central, care l-a susținut pe Ludovic Orban la alegerile pentru șefia partidului. De asemenea, la începutul lunii noiembrie, Organizația PNL Vâlcea s-a pronunțat împotriva coaliției cu PSD la guvernare.

                                                                                                                   Adina Silav