1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 6:13
No menu items!

Tensiune la reconstituirea de la Caracal. Localnicii au vrut să-l linşeze de Gheorghe Dincă

spot_img

A fost tensiune maximă în Dobrosloveni în timpul reconstiturii traseului pe care Gheorghe Dincă l-a făcut după răpirea Alexandrei Măceşanu.

Localnicii au ieşit pe străzi şi au încercat să ajungă la criminal.

Luptătorii de la trupele speciale ale IPJ Olt au fost nevoiți să intervină pentru a-i calma pe localnicii care au vrut să se năpustească asupra lui Gheorghe Dincă. La vederea lui, vecinii Alexandrei și-au ieșit din minți și au vrut să îl atace.

Dincă a arătat anchetatorilor pas cu pas ce a făcut în dimineaţa zilei de 24 iulie. În timpul reconstituirii s-au respectat inclusiv orele la care a acţionat Dincă. S-a plecat de la casa groazei, iar prima oprire a fost in Dobrosloveni de unde a luat-o la ocazie pe Alexandra.

O altă oprire a fost la Liceul Mihai Viteazu unde învăţa Alexandra. Aici, Dincă a arătat cum a lovit-o şi a legat-o pe copilă. Colegii Alexandrei au privit de la ferestre claselor momentele reconstituirii.

În rolul Alexandrei a fost o poliţistă de statura adolescentei.

Pe tot parcursul reconstituirii traseului, Gheorghe Dincă a fost extrem de calm. A vorbit mult şi a făcut gesturi largi. Nu a părut afectat de reacţia de furie a localnicilor din Dobrosloveni.