3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 1:48
No menu items!

Televiziunea Sfârșitul Lumii va emite până pe 21 decembrie VIDEO

spot_img

La Chaine de la Fin du Monde, o televiziune dedicată sfârșitului lumii, a fost lansată în Franța de canalul SyFy, detinut de compania americană NBC Universal. Postul va emite până pe 21 decembrie, când ar trebui să aibă loc Apocalipsa, potrivit unor interpretări ale calendarului maya.

La Chaine de la Fin du Monde difuzează filme, seriale și documentare, între care “Survivors”, “Invasion”, “The Body Snatchers”, “War of the Worlds”, “American Warships”, dar și o emisiune specială dedicată “sfârșitului lumii”.

Noua televiziune este disponibilă exclusiv pe platforma CanalSat – Franța și își pregătește telespectatorii “pentru ultima zi din viața lor”.

“Sperăm ca iubiți pământul, marea și munții, dar, înainte de toate, sperăm că iubiți viața (…) Potrivit profețiilor maya, viața se va încheia pe 21 decembrie 2012. Deci, să profitam! Cu noul La Chaine de la Fin du Monde de la SyFy trăiți apocalipsa într-un alt mod. O lună de distrugere, o lună de frisoane, dar mai ales o lună de distracție. Sunteți gata? Cu SyFy veți adora sfârșitul lumii”, se spune în clip-ul de promovare a noii televiziuni.

NBC Universal este una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume. În afară de televiziunea SyFy, NBC Universal operează la nivel internațional și alte canale, precum Diva Universal, Universal Channel, Movies 24 si E! Entertainment. R.D.