3.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 6:39
No menu items!

Telekom România: Competițiile UEFA inter-cluburi, exclusiv pe Dolce Sport în perioada 2015-2018

spot_img

Achiziția cuprinde și drepturile în mediul online

 fotbal tv

Compania Telekom Romania Communications a anunțat că a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018.

”Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiții fotbalistice intercluburi din Europa”, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Asta înseamnă că un post generalist va păstra o opțiune pentru transmiterea unui joc pe etapă, așa cum în ultimii ani a fost TVR 1 pentru Liga Campionilor.

Dolce Sport deține 4 canale SD şi două canale HD. Jocurile vor putea fi văzute şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

Brand-ul Telekom Romania aparține companiei Deutsche Telekom și este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și Cosmote România.