Telekom închide site-ul ClickShop.ro. Clienții vor beneficia de garanție

Telekom Romania a anunțat suspendarea mall-ului online ClickShop.ro, unul dintre magazinele online ale operatorului economic, începând cu data de 15 februarie 2017.

”Măsura face parte din seria de eforturi de concentrare asupra activității de bază a companiei. Telekom va continua vânzarea online de produse și servicii pe website-urile www.germanos.ro și www.telekom.ro, în conformitate cu specificul IT&C al businessului său – produse și servicii de comunicații și entertainment integrate, fixe sau mobile”, potrivit unui comunicat al firmei.

Domeniul asociat magazinului online clickshop.ro va rămâne activ, oferind informații pentru utilizatorii care au achiziționat produse prin intermediul site-ului în ultimii 5 ani.

Clienții vor beneficia de servicii de suport și garanție pentru produsele achiziționate, conform legislației în vigoare.

Clickshop.ro a fost lansat în aprilie 2011. Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

T.S.

NICIUN COMENTARIU