-2.3 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 23:39
No menu items!

Telefoane suspecte primite de familiile adolescentelor ucise

spot_img

Apar detalii teribile în crimele de la Caracal. Criminalul ar fi încercat, imediat după răpirea celor două adolescente, să inducă în eroare atât familiile celor două, cât și autoritățile. Mai multe telefoane suspecte au fost primate de membrii familiilor celor două fete.

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României care este unchiul adolescentei de 15 ani, ucisă după ce a fost surprinsă de criminal vorbind cu poliția la telefon, a povestit la Antena 3 despre telefoanele primite de mama Alexandrei.

“Părinții nepoatei mele au primit, timp de două zile, mai multe telefoane anonime, de la persoane diferite. Cea care a răspuns a fost mama fetei. (…) În cursul zilei de ieri joi a fost sunată de pe număr privat de foarte multe ori. A răspuns și nu a vorbit nimic persoana respectivă, nu a scos o vorbă”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Tot în cursul zileide joi, printr-un alt apel, un bărbat i-a spus  mamei Alexandrei că fata ei se află la un centru de plasament din Craiova, iar joi seara, mama fetei era anunțată printr-un alt apel misterios că fata a părăsit țara și că s-ar afla în Marea Britanie, a mai spus unchiul Alexandrei

Cele două cazuri, al Alexandrei Măceșanu și al  Luizei Melencu, seamănă izbitor. Telefoane suspecte au primit în luna aprilie și membri ai familiei fetei de 18 ani. Bunicul Luizei Melencu a fost apelat în zilele de 15 și 19 aprilie, de persoane necunoscute care i-au spus că fata este în Elveția și nu mai vrea să se întoarcă acasă. Ca urmare,  DIICOT Craiova a calificat dispariția Luizei Melencu drept un caz de trafic de persoane, scrie stiripesurse.ro.

Anchetatorii îl vizează pe Gheorghe Dincă drept suspect de crimă în cazul celor două adolecente Bărbatul de 66 de ani  neagă că ar fi ucis pe cineva.