11.3 C
București
duminică, 25 septembrie 2022 - 4:28
No menu items!

Tel Drum împrăștie pietriș pe marginea Centurii Capitalei cu 4 milioane de euro

spot_img

Criblura

Deși nu are bani pentru întreținerea drumurilor și reabilitarea Centurii Capitalei, Compania Națională de Autostrăzi (CNADNR) plătește 4 milioane de euro pentru împrăștierea de pietriș pe marginea celei mai importante și mai aglomerate șosele din România. Firma care se va ocupa de această lucrare este Tel Drum, apropiată de vicepremierul Liviu Dragnea.

CNADNR, prin Direcția Regională de Drumuri si Poduri București, a finalizat licitația pentru lucrările de întreținere periodică 2013-2014 cu tratamente bituminoase la rece. După 11 luni de contestații și clarificări, comisia de licitație a anunțat că lucrarea a fost atribuită  Tel Drum pentru suma de 16,9 milioane de lei, fără TVA.

Conform informațiilor publicate pe www.e-licitație.ro, acordul-cadru parafat de oficialii CNADNR este finanțat cu bani de la buget. Drumarii ne-au explicat că tratamentele bituminoase executate la rece vor consta în împrăștierea criblurii pe drumurile naționale. „Acest tratament se aplică numai în lunile de vară. Criblura amestecată cu bitum se aplică pe drumurile naționale din jurul Capitalei”, ne-au precizat drumarii.

CITEȘTE ȘI

Tel Drum, firma „de casă” a lui Liviu Dragnea, încasează peste 3,5 milioane de euro din plombări și deszăpezire

Ștefan Etveș