6 C
București
joi, 4 martie 2021 - 1:20

Tel Drum, firma „de casă” a lui Liviu Dragnea, primește contracte cu „dedicație” de la CJ Teleorman

Nici nu s-au retras bine apele după indundațiile din județul Teleorman, că oficialii Consiliului Județean au deschis robinetul banilor publici pentru Tel Drum

Tel Drum 2

Firma legată de numele vicepremierului Liviu Dragnea, Tel Drum, s-a abonat la contracte cu Consiliul Județean Teleorman pentru lucrări la unele drumuri județene în vederea înlăturării efectelor calamităților naturale produse de inundații în perioada aprilie-august.

Conducerea județului Teleorman a încheiat, în regim de urgență, un contract cu asocierea Tel Drum-Modul Proiect, în valoare de aproximativ 850.000 de euro pentru anumite consolidări terasamente și lucrări de plombare a unor drumuri județene.

Potrivit anunțului de licitație, Tel Drum și Modul Proiect vor executa diverse lucrări refacere a infrastructurii rutiere, în valoare de 3,77 milioane de lei, pentru drumurile județene DJ 506 Tătărăștii de Jos-Negreni, DJ 703 Ciolănești din Deal, DJ 612A Satu Vechi, DJ 612B Odobeasca, DJ 703 Necșești și DJ 601 F. Conducerea CJ Teleorman a precizat în anunțul de licitație că acest contract de achizitii publice a fost încheiat fără anunț de participare. Mai mult, oficialii CJ Teleorman au decretat „stare de urgență extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condițiile stricte stabilite în directivă”.

Contractul a fost atribuit în data de 27 august și este finanțat din bugetul Consiliului Județean Teleorman.

Ștefan Etveș