16.3 C
București
duminică, 13 iunie 2021 - 8:44

Tel Drum, firma „de casă” a lui Liviu Dragnea, încasează peste 3,5 milioane de euro din plombări și deszăpezire

spot_img

Liviu Dragnea_SZ

Chiar dacă nu sunt bani pentru întreținerea drumurilor naționale, Tel Drum, firmă apropiată de Liviu Dragnea, actualmente vicepremier, a facturat Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, de la începutul anului si până în prezent, cu peste 3,5 milioane de euro pentru lucrări de deszăpezire și plombări în județul Teleorman.

Firma Tel Drum deține monopol pe contractele de întreținere, plombare și deszăpezire a drumurilor din județ. Compania Națională de Autostrăzi, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, are grijă să deconteze facturi de milioane de lei firmei Tel Drum pentru lucrări de deszăpezire, plombări, reparații și întreținerea drumurilor naționale.

Din informaţiile afişate pe site-ul DRDP București, în ultimele zece luni, firma Tel Drum a depus 24 de facturi, în valoare de aproape aproape 15,5 milioane de lei pentru deszăpezire, plombe, întreținere și reparații suprafețe întinse. „Pe drumurile naționale aflate pe raza județului Teleorman, Tel Drum a efectuat lucrări de plombare și unele reperații pe suprafețe întinse. Cele mai importante lucrări sunt cele de întreținere periodică a DN 73”, ne-au declarat surse din cadrul CNADNR.

Patronii Tel Drum au încasat peste un milion de lei din plombări, puțin peste 4 milioane pentru deszăpezirea de iarna trecută a drumurilor naționale și peste 10 milioane de lei din întreținerea și lucrări de reparații pe suprafețe întinse.

Alexandru Maghiar