9 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 13:04
No menu items!

Tecău și Rojer s-au calificat în finala de dublu a turneului ATP de la Shenzhen, China

spot_img

Cei doi ocupă locul opt în clasamentul la dublu pe acest an

 rojer_tecau2014

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, sâmbătă, în finala de dublu a turneului ATP de la Shenzhen, China, dotat cu premii totale de 590.230 dolari, după o victorie în trei seturi în fața cuplului Santiago Giraldo (Columbia)/Michael Venus (Noua Zeelandă).

Tecău și Rojer, principalii favoriți, și-au asigurat 17.080 dolari și 150 de puncte ATP, iar în ultimul act vor înfrunta cuplul australian Sam Groth/Chris Guccione, potrivit postului public de televiziune.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au cinci titluri ATP câștigate împreună, toate anul acesta, la Zagreb, Casablanca, București, s-Hertogenbosch și Washington. Aceasta este a șaptea finală din acest an, în contextul în care au pierdut ultimul act la Rotterdam.

Cei doi ocupă locul 8 în clasamentul pe perechi în 2014, ”Race to London”, cu șanse mari de a se califica la Turneul Campionilor.

Tecău are în total 21 de turnee ATP câștigate la dublu în cariera sa, cele mai multe – zece – alături de suedezul Robert Lindstedt.

S.Z.