6.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 3:51

Teatrul Nottara și-a suspendat spectacolele pe termen nedefinit

spot_img

Teatrul Nottara din Bucureşti şi-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, în urma promulgării legii care prevede interzicerea activităţilor în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.

Sediul Teatrului Nottara, de pe Bulevardul Magheru nr. 20 din Capitală are bulină roșie la fel ca alte zeci de spații din zonă.

Pe 17 noiembrie, a fost promulgată legea care interzice activitățile din spații precum magazine, săli de spectacole, spitale şi structuri turistice, în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora. Spaţiile la care face trimitere legea sunt publice, cu altă destinaţie decât cea de locuinţă.

Managerul Teatrului Nottara, Marinela Țepuș a declarat că a cerut Primăriei Capitalei refacerea expertizei, dar a fost refuzată. De asemenea, colectivul instituției a cerut un alt sediu pentru spectacole, până la consolidarea acestuia. Până la rezolvarea acestor probleme, toate spectacolele au fost anulate pe termen nedefinit.

Într-un anunţ publicat pe site-ul instituţiei teatrale, spectatorilor li se aduce la cunoştinţă faptul că îşi pot recupera banii aferenţi biletelor cumpărate pentru spectacolele anulate.