2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 6:18
No menu items!

Taylor Swift, învingătoarea galei American Music Awards 2013

spot_img

Taylor Swift

Cântăreaţa Taylor Swift este învingătoarea galei American Music Awards (AMA) 2013, care a avut loc duminică seară, la Nokia Theatre din Los Angeles, unde a obţinut patru premii.

Taylor Swift, în vârstă de 23 de ani, a câştigat titlul de “artista anului” a treia oară, fiind singura cântăreaţă care a obţinut o asemenea performanţă.

Cântăreața a mai câştigat premiul pentru artista pop/rock preferată, artista country preferată şi pentru albumul country al anului, cu “Red”, lansat în anul 2012.

De asemenea, în cadrul galei AMA, Justin Timberlakea fost nominalizat la cinci categorii și a câștigat trei trei dintre acestea: artistul pop preferat, artistul R&B/soul preferat şi albuml R&B/Soul preferat (“The 20/20 Experience”).

Cântăreața Rihanna a fost recompensată cu primul Icon Award din istoria galei American Music Awards și a primit premiul pentru artista R&Bsoul preferată.

Printre artiștii care au susținut recitaluri la gala American Music Awards se numără Katy Perry, Lady Gaga, Miley Cyrus şi Christina Aguilera.

D.M.