Tatăl copilului omorât de câini în Capitală, audiat la Parchetul General

foto: apropo.ro

Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț Anghel (copilul omorât de câini fără stăpân în Sectorul 2 al Capitalei pe 2 septembrie anul acesta) s-a prezentat, joi, la Parchetul General. El a precizat că dorește să vadă ce date noi au procurorii în ancheta care vizează împrejurările în care a murit fiul lui.

La ieșirea din sediul Parchetului General, Valentin Anghel a susținut că vinovați pentru moartea fiului său sunt câinii comunitari și a adăugat că nu are niciun semn de întrebare pentru ceea ce s-a întâmplat pe 2 septembrie, totul fiind clarificat din punctul său de vedere. În plus, bărbatul a precizat că nu i-au fost prezentate imagini care ar fi fost surprinse de camerele de supraveghere în Parcul Tei, pe 2 septembrie, înaintea evenimentului  tragic, imagini care au fost difuzate însă în presă joi.

Răspunzând unei întrebări, Valentin Anghel a declarat că Andrei, fratele lui Ionuț, se află într-o stare bună, dar nu mai dorește să-l expună la un alt factor de stres, copilul declarând în fața psihologilor tot ce s-a întâmplat în data de 2 septembrie. De altfel, familia Anghel participă în continuare la ședințe de consiliere psihologică.

Valentin Anghel a mai spus că va analiza dacă va cere daune, subliniind că nu acesta este scopul său.

La rândul lui, avocatul familiei Anghel a declarat că ancheta în cazul morții lui Ionuț Anghel nu este finalizată, cercetările fiind în faza premergătoare începerii urmăririi penale. Acesta a precizat că nu a văzut la Parchet imagini surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei, adăugând că Ionuț și Andrei au dispărut de lângă bunica lor aproximativ 30 de minute, timp în care aceasta s-a interesat de ei.

Ionuț Anghel, în vârstă de patru ani, a murit pe 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2 al Capitalei.

Daniela Marinescu

 

NICIUN COMENTARIU