10.8 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 11:40

TAROM a rămas fără director. Cine este șeful interimar

spot_img

Consiliul de Administraţie al TAROM a decis, luni noapte, revocarea lui Christian Heinzmann din funcţia de director general şi din cea de accountable manager al companiei şi numirea ca interimar în aceste funcţii a fostului director financiar Gabriel Stroe.

Consiliul de Administraţie al TAROM s-a reunit luni seară, de la ora 21.00.

Totodată, Florin Susanu, director Operaţiuni de zbor și pilot-instructor a fost numit director general interimar.

Christian Heinzmann şi Tiberiu Țiclea (director administrativ) au fost revocaţi din funcţie în cadrul şedinţei, care a durat două ore şi jumătate.

Luni a fost publicat raportul Corpului de control al Ministerului Transporturilor referitor la neregulile găsite la TAROM

Salarii suspect de mari pentru anumiţi angajaţi, salariaţi care, în acte erau la serviciu, iar în realitate acasă – şi pierderi care puteau fi evitate. Sunt doar câteva motive pentru care pierderile TAROM au continuat să creasca, potrivit Corpului de control al ministrului Transporturilor. Considerat principalul responsabil, directorul general al TAROM, Christian Heinzmann, a refuzat să participe la şedinţa Consiliul de Administraţie de luni seară. 

Christian Heinzmann, care este cetăţean belgian, şi-a început mandatul la TAROM în data de 19 noiembrie 2012, cu un contract pe patru ani.