10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 11:08

TAROM, linia aeriană a anului la Gala de Excelență

spot_img

Compania TAROM  a fost desemnată “linia aeriană a anului” la Gala de excelență din industria hotelieră și de turism

avion-Tarom

A opta ediție Gala de Excelență, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului şi a ospitalităţii din România a avut ca participanți, pe lângă reprezentanți ai autorităților din domeniu, și manageri ai industriei hoteliere, dar și specialiști. Categoriile premiate au fost turismul, restaurantele, hotelurile, agrementul și agențiile de digital. Câștigătorii au fost desemnați pe baza voturilor online, apoi juriul format din specialiști din domenii diverse a parafat ocupanții primelor locuri la fiecare categorie.

Compania TAROM a câștigat premiul categoriei “Linia aeriana a anului”, din 11 alte companii nominalizate, pentru a patra oară.

În numele echipei TAROM, doresc să multumesc celor care ne-au dat  votul lor de încredere, acest lucru ne onorează dar ne şi obligă în acelasi timp să fim mai buni şi să dezvoltăm produse cât mai atrăgătoare pentru pasagerii noștri. Ne străduim să reprezentăm cu cinste numele si pozitia pe care o avem deşi mediul de afaceri este tot mai competitiv.

Christian Heinzmann, director general TAROM