6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 11:31
No menu items!

Tăriceanu: Iohannis spunea despre COVID că este o ușoară răceală, iar acum îi acuză pe alții de cinism

spot_img

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi dă replica lui Klaus Iohannis, după ce acesta a atacat PSD pentru tergiversarea legii carantinei.

Tăriceanu consideră că președintele Klaus Iohannis este rupt de realitatea și se întreabă cum de a deschis tocmai el subiectul cinismului în politică, în condițiile în care la începutul pandemiei vorbea despre ”o răceală cu ușoare dureri în gât”, asta pentru că liberalii doreau să organizeze alegerile locale.

”Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Președintele Prompter, subiectul cinismului în politică? Tu, care ai ascuns virusul ca să faci alegeri anticipate? Tu, care ai spus că virusul este doar o răceală cu ușoare dureri în gât? Tu, care închizi ochii la șmenurile guvernanților care fură fără rușine la achizițiile materialelor sanitare?

Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o amenințare pentru români. Când nu politrucii vor hotărî internarea forțată sau confiscarea bunurilor celor suspectați de infectare cu coronavirus. Calitatea de suspect de infectare sau chiar de bolnav nu ne transformă pe toți în infractori așa cum încercați voi să ne faceți să credem!”, arată Călin Popescu Tăriceanu.