Tăriceanu: “Bravo, Gabriela Firea!” ALDE, de acord cu taxa de poluare pe maşini

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, participa la ceremonia militara si depunerea de coroane organizata cu prilejul Zilei detinutilor politici anticomunisti si deportati din Romania in perioada 1944 – 1989, la monumentul “Aripi” din Piata Presei Libere din Capitala, sambata, 9 martie 2019. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Călin Popescu Tăriceanu laudă iniţiativa Gabrielei Firea de introducere a unei taxe de poluare în Capitală.

La scurt timp, de la măsurile anunţate de primarul general privind reducerea poluării cauzată de maşini, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că ALDE susţine iniţiativa şi a lansat totodată  şi laude la adresa primarului general. Totul, într-un mesaj pe Facebook.

“Bravo, Gabriela Firea! Primele masuri pentru reducerea poluarii cauzate de masini! E primul pas, trebuie mers inainte! Pe langa acest proiect, pe care ALDE il va sustine, e nevoie si de o campanie de educare si constientizare privind nevoia reducerii poluarii”, a scris liderul ALDE pe reteaua sociala.

Gabriela Firea a anunțat, miercuri, un proiect prin care, de la 1 ianuarie 2020, mașinile care nu sunt înmatriculate în Bucureşti sau Ilfov vor putea intra în Capitală doar după plata unei viniete în valoare 10 lei pe zi sau 1900 de lei pe an. Maşinile sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor avea acces în centrul Capitalei, potrivit proiectului iniţiat de Gabriela Firea. 

NICIUN COMENTARIU