22.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 13:05
No menu items!

Tăriceanu: Am avut o discuție informală cu președintele Klaus Iohannis. Unde s-au întâlnit cei doi

spot_img

Co-preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a precizat, vineri, răspunzând unei întrebări, că a participat, împreună cu Daniel Constantin, la o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, solicitată de acesta, el precizând că „anumite contacte” nu ar trebui să surprindă în această perioadă, informează Mediafax.

„Am văzut astăzi ştiri că m-am întâlnit cu preşedintele Iohannis. Astăzi, în niciun caz, pentru că, din câte ştiu, preşedintele e la Bruxelles. În această perioadă poate anumite contacte nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Am avut o discuţie, dar nu la Cotroceni. Am avut o discuţie cu preşedintele şi mai mult de atât nu am ce să vă spun”, a spus Tăriceanu.

Tăriceanu a menţionat că această discuţie nu a fost solicitată nici de el, nici de co-preşedintele Daniel Constantin. „Nu am plecat de la nicio premisă, pentru că eu nu am solicitat, nici Daniel Constantin această discuţie. Am avut o discuţie cu preşedintele şi mai mult de atât, îmi pare rău, nu am să pot să vă spun. Nu pot să vă dau alte detalii, dar cred că logica simplă vă ajută în chestiunea asta având în vedere că am fost împreună cu Daniel Constantin. Nu a fost o discuţie instituţională”, a spus Tăriceanu, răspunzând unei întrebări privind motivele pentru care a avut loc această întâlnire.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit, vineri, la Antena 3, în emisiunea „100 de minute”, moderată de Alessandra Stoicescu, că întâlnirea cu Tăriceanu a avut loc la vila de protocol Vila Lac 3. Totodată, și Traian Băsescu ar fi avut o convorbire, în același loc, în aceeași zi, cu Klaus Iohannis. Roșca Stănescu a mai spus că Iohannis le-ar fi propus, fiecăruia dintre cei doi, șefia PNL.

Valeriu Motoc