21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 12:30
No menu items!

TÂRGUL UNIVERSITĂȚILOR – „RIUF”. Peste 50 de universități din lume, la București

spot_img

Aflat la cea de-a XV-a ediţie, RIUF (Romanian International University Fair) își deschide din nou porțile în acest weekend

oferte educatieReprezentanții a peste 50 de universități din Europa, SUA și Asia îi așteaptă pe elevi, studenți, părinți și profesori sâmbătă și duminică, la Sala Palatului din București, pentru a descoperi cum pot urma un program de licență, master sau MBA în străinătate.

Evenimentul va fi organizat, de fapt, în trei mari centre universitare, astfel încât, săptămâna viitoare, RIUF își va deschide porțile și la Timișoara (pe 7 octombrie) și la Iași (pe 9 octombrie).

Vizitatorii prezenți la târg vor putea să afle, direct de la reprezentanţii universităţilor, toate informaţiile cu privire la programele de licenţă sau de master. De asemenea, participanţii vor avea ocazia să discute în detaliu despre taxele de şcolarizare sau despre posibilităţile de finanţare.

Cei care vor completa online, pe www.riuf.ro, formularele de participare la târg vor beneficia de anumite informaţii personalizate şi vor rămâne la curent cu toate noutăţile despre studiile în străinătate.

Andreea Brînzei