4.6 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 3:22

Târgul oficial de Crăciun al Bucureștiului se deschide pe 29 noiembrie

spot_img

Bucharest Christmas Market este organizat anual și se înscrie în rețeaua internațională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa

 brad

Pentru al treilea an consecutiv, Primăria Capitalei organizează în Piața Universității (esplanada cu statui) și Parcul Cișmigiu, Bucharest Christmas Market, târgul oficial de Crăciun al Bucureștiului.

Potrivit PMB, începând de sâmbătă, 29 noiembrie, timp de o lună, între orele 10,00 și 22,00, târgul oficial de Crăciun al Capitalei își deschide porțile tuturor celor care vor să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și să se bucure de muzică populară, colinde, trupe cunoscute, de tradițiile și obiceiurile din toate zonele țării ce marchează sărbătorile de iarnă.

Tot sâmbătă, în ajun de Sfântul Andrei, se va da startul iluminatului de Sărbători, iar bulevardele Capitalei vor fi împodobite cu milioane de beculețe.

Bucharest Christmas Market este organizat anual și se înscrie, încă de la prima ediție, în rețeaua internațională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa — “Christmas Markets”, fiind oficial un membru al acesteia.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de public, intrarea fiind liberă.