10.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 2:38

Tânără de 20 de ani, din Brașov, împușcată în cap de iubitul italian cu 27 de ani mai în vârstă

spot_img

O tânără în vârstă de 20 de ani din județul Braşov a supraviețuit miraculos după ce a fost împușcată în cap de iubitul ei, un italian de 47 de ani. Cei doi s-au certat, iar italianul a pus mâna pe armă și a tras. Fata se află la spital, iar italianul care nu are permis de port armă a fost arestat.

Italianul de 47 și românca, în vârstă de 20 de ani locuiesc într-un cartier rezidențial din localitatea Tărlungeni. Cei doi au băut împreună, iar la un moment dat, s-au luat la ceartă, şi totul a degenerat într-un scandal monstru.

Orbit de furie, italianul a început să o lovească pe concubina sa cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat a pus mâna pe pistolul cu aer comprimat și a împușcat-o în cap, potrivit Știrile Kanal D.

Cea care a sunat la 112 și a cerut ajutor a fost chiar fata care le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat. Un echipaj de la amulanță a preluat-o pe tânără și a dus-o la spital, unde a primit ingrijirii.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul nu avea permis de port armă. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile si este acuzat acum de violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

C.D.