32.4 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 18:33
No menu items!

Tânără de 18 ani, răpită de pe stradă și sechestrată în Dolj. Agresorul a fost identificat de autorități

spot_img

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj, după ce, miercuri noapte, a răpit de pe stradă o adolescentă în vârstă de 18 ani şi a ţinut-o sechestrată.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în noaptea de miercuri spre joi, de către o tânără, de 26 de ani, din Melineşti, cu privire la faptul că prietena sa, o fată de 18 de ani, din comuna Calopăr, este sechestrată într-un imobil din Craiova, dar nu ştie adresa exactă.

”La nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova, s-a constituit un colectiv de lucru în vederea identificării locaţiei în care s-ar afla tânăra în cauză şi stabilirea situaţiei de fapt.

La scurt timp după sesizare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânăra de 18 ani, care a declarat că, în timp ce se afla pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism de către un bărbat, iar ulterior condusă, într-un imobil din Craiova, unde ar fi fost ținută, aproximativ o oră, împotriva voinţei sale, fără a fi agresată”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au reuşit identificarea bărbatului respectiv, el având 31 de ani şi fiind din Craiova.