3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 10:31
No menu items!

Tânăr, reţinut după ce i-a dat foc unei vecine. Femeia a murit la spital cu arsuri pe 90 la sută din corp

spot_img

Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii din Timişoara, după ce a recunoscut că i-a dat foc unei vecine. Femeia a murit la spital, având arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, a ieşit, ieri după-amiază, din scara blocului, în care locuia, cuprinsă de flăcări. Aceasta a țipat după ajutor și a spus că un vecin i-a dat foc. Vecinii au fost cei care au stins focul de pe trupul femeii şi au sunat la numărul de urgenţe 112. O ambulanţă a preluat-o imediat şi a dus-o la spital. Din nefericire, medicii nu au mai putut să o salveze. Avea arsuri pe 90 la suta din suprafața corpului, iar miercuri dimineata a murit.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar miercuri l-au reținut pe făptaș, care este acuzat acum de omor. Un tânăr de 22 de ani, student, despre care vecinii susţin că avea conflicte mai vechi cu femeia.

În cadrul audierilor, tânărul a recunoscut că i-a dat foc vecinei sale. Cei doi s-au întâlnit pe casa scării, unde s-au certat, iar tânarul i-a turnat benzină pe haine și le-a aprins cu bricheta.

                                                                                                                   Adina Silav