12.6 C
București
vineri, 20 mai 2022 - 8:22
No menu items!

Tânăr transportat în stare gravă la spital, cu arsuri pe 80 la sută din corp, după ce şi-a dat foc

spot_img

ambulanta

Un tânăr de 27 de ani, din oraşul vasluian Murgeni, a fost transportat în stare gravă, vineri, la un spital din Bucureşti, cu arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, după ce şi-a turnat o substanţă inflamabilă pe haine, iar apoi şi-a dat foc, din cauza unei dezamăgiri în dragoste.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, tânărul a recurs la gestul extrem în curtea locuinţei sale din Murgeni, într-un moment în care era singur, acesta turnându-şi motorină pe haine, iar apoi şi-a dat foc.

La scurt timp după ce a luat foc, vasluianul de 27 de ani a început să fugă prin curte şi să strige după ajutor, fiind observat de către vecini care au intervenit şi l-au stins cu apă. Ulterior, salvatorii tânărului au sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia unei ambulanţe.

„În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că tânărul s-a autoincendiat după ce ar fi avut o decepţie în dragoste, fiind părăsit de către prietenă. De altfel, în cursul anului trecut, a mai avut o tentativă de suicid, din aceleaşi motive, atunci încercând să se sinucidă cu un cuţit”, a declarat, vineri, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Alina Tonică, citat de Mediafax.

Transportat iniţial la spitalele din Murgeni şi Bârlad, tânărul a fost transferat cu ambulanţa în stare gravă, cu arsuri de gradele III şi IV pe 80 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Pediatrică, Recuperatorie şi Arsuri.

 D.M.