9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 11:30
No menu items!

Tânăr din Jilava, audiat de anchetatori după ce a agresat o bătrână VIDEO / UPDATE

spot_img

politia

  • UPDATE

Poliţiştii de la IPJ Ilfov au deschis un dosar penal pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice pe numele tânărului din Jilava care a agresat o femeie ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice, iar doi prieteni ai acestuia, care au asistat la incident, au fost amendaţi.

Tânărul care s-a ales cu dosar penal în urma incidentului produs joi are 17 ani, iar femeia agresată, 50 de ani, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Măsurile au fost dispuse după ce poliţiştii i-au audiat pe cei trei, sâmbătă, la sediul IPJ Ilfov.

Un tânăr din Jilava, căutat de poliţişti după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care acesta agresează o femeie în vârstă, ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice, a fost găsit sâmbătă şi dus la audieri.

Alături de tânăr au fost duşi la audieri şi patru prieteni ai acestuia care au asistat la agresiune.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov au precizat că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, demersurile de a-l găsi pe tânăr fiind pornite în urma unei autosesizări. În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere împotriva tânărului, acesta va fi sancţionat doar contravenţional, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

În cazul în care va fi depusă o plângere, se va stabili atunci caracterul faptei şi, cel mai probabil, va fi deschis dosar penal”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Publicaţia Daily Mail a postat vineri, pe site-ul propriu, imagini cu un tânăr, însoţit de câţiva prieteni, care se amuză pe stradă în timp ce apucă o bătrână de gulerul halatului şi o învârte, imitând astfel o elice. Incidentul are loc în mijlocul carosabilului. Jurnaliştii britanici notează, despre această agresiune, că are ca protagonişti “huligani români beţi”, victima fiind “o pensionară care ţipă, terorizată”.

http://www.youtube.com/watch?v=v73VvL5OTUg

R.D.