7.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 2:54

Tânără de 19 ani, la spital după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială

spot_img

O tânără din Sibiu a ajuns la spital, vineri, după ce i-a căzut în cap o tencuială desprinsă de pe un imobil

 

ambulanta

O tânără de 19 ani a ajuns, vineri, la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială desprinsă de pe un imobil din centrul oraşului. În urma incidentului, tânăra prezintă un traumatism cranio-cerebral.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, vineri, că tânăra a fost rănită după ce i-a căzut în cap tencuială desprinsă de pe un imobil situat pe strada Andrei Şaguna din municipiul Sibiu, potrivit Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat că tânăra de 19 ani a fost adusă de ambulanţă cu traumatism cranio-cerebral şi era conştientă când a ajuns la spital, fiind trimisă pentru investigaţii la computerul tomograf.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Sabău, echipaje de pompieri intervin în zonă pentru a îndepărta bucăţile de tencuială care reprezintă un pericol.

Strada Andrei Şaguna din Sibiu se află în centrul istoric al oraşului, unde majoritatea clădirilor sunt declarate monumente istorice, fiind într-o avansare stare de degradare. În mai multe rânduri pompierii fiind chemaţi să înlăture de pe faţadele acestora bucăţi de tencuială sau ornamente care riscau să se desprindă şi să cadă.

D.M.