Tâlhar tunisian capturat cu focuri de armă la Timişoara

Tâlhar tunisian capturat cu focuri de armă la Timişoara

Tâlhar tunisian capturat cu focuri de armă la Timişoara

Un cetăţean tunisian care a atacat două femei pe o stradă din Timişoara, la interval de doar câteva minute, a fost capturat luni seară de poliţişti care au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment pentru a-l opri.

Surse din poliţie au precizat pentru Sursa Zilei că tunisianul a fost reţinut după două apeluri la numărul de urgenţă 112. Iniţial, acesta a atacat o bătrână pe strada 1 Mai, din municipiul Timişoara, şi a fugit cu un lănţişor pe care i l-a smuls de la gât femeii şi cu poşeta acesteia.

După numai câteva minute, tâlharul a atacat, pe aceeaşi stradă, o altă femeie pe care a încercat să o jefuiască. “A prins-o de gât, crezând că şi aceasta poartă un lănţişor pe care ar putea să-l smulgă. Femeia l-a muşcat însă de mână, aşa că atacatorul a abandonat-o şi a fugit”, au explicat sursele citate.

Cea de-a doua victimă a sunat şi ea la 112, astfel că un echipaj de poliţie l-a identificat rapid pe tâlhar şi a pornit în urmărirea acestuia. Atacatorul a fost capturat după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment.

NICIUN COMENTARIU