11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 21:16

Tâlhar tunisian capturat cu focuri de armă la Timişoara

spot_img

Tâlhar tunisian capturat cu focuri de armă la Timişoara

Un cetăţean tunisian care a atacat două femei pe o stradă din Timişoara, la interval de doar câteva minute, a fost capturat luni seară de poliţişti care au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment pentru a-l opri.

Surse din poliţie au precizat pentru Sursa Zilei că tunisianul a fost reţinut după două apeluri la numărul de urgenţă 112. Iniţial, acesta a atacat o bătrână pe strada 1 Mai, din municipiul Timişoara, şi a fugit cu un lănţişor pe care i l-a smuls de la gât femeii şi cu poşeta acesteia.

După numai câteva minute, tâlharul a atacat, pe aceeaşi stradă, o altă femeie pe care a încercat să o jefuiască. “A prins-o de gât, crezând că şi aceasta poartă un lănţişor pe care ar putea să-l smulgă. Femeia l-a muşcat însă de mână, aşa că atacatorul a abandonat-o şi a fugit”, au explicat sursele citate.

Cea de-a doua victimă a sunat şi ea la 112, astfel că un echipaj de poliţie l-a identificat rapid pe tâlhar şi a pornit în urmărirea acestuia. Atacatorul a fost capturat după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment.