13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 13:22

Tabăra Cîțu câștigă PNL București. Câte voturi a avut Ciprian Ciucu în fața Violetei Alexandru

spot_img

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu, susținător declarat al lui Florin Cîțu în lupta pentru președinția PNL, a câștigat, sâmbătă, alegerile pentru conducerea PNL București. Ciucu a fost ales președinte al PNL București cu 498 de voturi, în timp ce Violeta Alexandru a obținut 403 voturi.

Înainte de a urca pe scenă pentru a-și susține discursul, Ciprian Ciucu a fost huiduit de o parte dintre liberalii prezenți în sală care au și scandat “Trădătorul” la adresa acestuia. 

În timpul discursului, Ciucu a făcut referire la deputatul Antonel Tănase: ”L-am rugat pe Antonel Tănase să nu facă acest circ, mi-a promis că nu face. Păcat, Antonel. Parcă sunt în competiție cu Nicușor Dan”.

Apoi, primarul sectorului 6 a declarat că este singurul primar liberal al Capitalei și l-a atacat în câteva rânduri pe primarul general Nicușor Dan.

Dan a susținut-o pe Violeta Alexandru, contracandidatul lui Ciucu, susținută și de actualul președinte al PNL, Ludovic Orban.
 
Ciprian Ciucu a transmis că după 9 luni de mandat, la Primăria București ”se cere competență liberală”, deși consilierii PNL ”n-au avut niciun cuvânt de spus până acum”. 
 
Raluca Dan