18.4 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 20:13

Tabăra Cîțu a convocat BPN al PNL. Orban: “Am primit şi eu un sms”

spot_img

Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat, marți seară, Biroul Politic Național (BPN) al PNL. Întâlnirea care va avea loc miercuri este organizată la solicitarea șefilor județeni PNL, și nu la convocarea lui Ludovic Orban. De altfel, Orban a declarat că nu a convocat nimic și că a primit și el un sms legat de convocarea BPN. 

Susținătorii lui Cîțu au anunțat că în ședința BPN îl vor vota pe deputatul Dan Vîlceanu, apropiat al premierului pentru funcția de ministru al finanțelor. 

Potrivit statutului PNL, BPN se întrunește lunar sau ori de câte ori este nevoie la convocarea Președintelui partidului, a mai mult de jumătate din membrii BEx, a mai mult de un sfert dintre membrii săi sau mai mult de jumătate dintre președinții BPJ.

“Nu! Nu am convocat nimic. Am primit şi eu un sms de convocare a BNP în urmă cu un sfert de oră” a precizat Ludovic Orban pentru „Adevărul”. 

Şeful PNL a mai spus că ar fi vrut să aibă o discuţie în prealabil, până la un eventual vot dat într-un for statutar pentru Vîlceanu. „Să vedem şi documentul de convocare. Nu poţi doar să trimiţi un sms”, a mai punctat Orban. 

Emanuel Stan