10.5 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 15:53
No menu items!

Sylvester Stallone lucrează la un film autobiografic

spot_img

Sylvester Stallone se concentrează în prezent asupra unui lungmetraj despre începuturile şi evoluţia carierei sale la Hollywood

sylvester stallone

Actorul Sylvester Stallone lucrează la un film autobiografic, potrivit declaraţiilor făcute de mama acestuia. Vedeta americană, care a scris şi regizat mai multe filme de-a lungul anilor, se concentrează în prezent asupra unui lungmetraj despre începuturile şi evoluţia carierei sale la Hollywood, potrivit contactmusic.com.

Sylvester lucrează la povestea vieţii lui, propria biografie. Trebuie să filmeze «Rambo V» şi mai trebuie să meargă şi la Budapesta pentru a începe filmările la «The Expendables 4», dar va turna acest film între aceste proiecte“, a declarat Jackie, mama actorului, pentru tabloidul britanic The Sun.

Sylvester Stallone, în vârstă de 68 de ani, a devenit celebru la sfârşitul anilor ’70, cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza “Rocky”. Vedeta americană a mai jucat apoi în partituri principale în pelicule de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza “Rambo”, dar și în franciza “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.

D.M.