16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 10:38
No menu items!

Sute de parlamentari, primari și consilieri locali susţin demersul lui Tăriceanu

spot_img

Călin Popescu Tăriceanu lansează joi Grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale

pnl

Deputatul PNL de Suceava Constantin Galan a declarat, joi, că aproximativ 40 de colegi parlamentari susţin păstrarea identităţii liberalismului şi că alături de ei sunt şi sute de primari, consilieri judeţeni şi locali, menţionând că îl susţin pe Călin Popescu Tăriceanu.

Galan a declarat, pentru Mediafax, că a avut o întâlnire la Bucureşti cu aproximativ 40 de parlamentari privind păstrarea identităţii liberalismului. El a spus că există o listă de susţinere a acestui demers, fără însă ca aceştia să fi semnat vreun document sau să înfiinţeze un alt partid.

Deputatul liberal a menţionat că şi sute de primari, consilieri judeţeni şi locali liberali sunt alături de acest grup, dar că aceştia nu se înscriu pe lista de susţinere pentru a nu risca să-şi piardă mandatele dacă ar fi sancţionaţi de conducerea PNL.

Nu vrem să facem rău partidului. Dorim doar păstrarea identităţii liberale„, a spus Galan.

Liberalul a menţionat că acest grup îl susţine pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că acesta este liberal, deşi nu mai este membru PNL „că aşa au vrut unii”.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, marţi, că va lansa joi Grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, din care vor face parte şi parlamentari PNL.

D.M.