1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:15
No menu items!

Sute de oameni blocați de aproape 10 ore în trenuri între Brașov și Predeal UPDATE

spot_img

trenuri_blocate

  • UPDATE

Circulația feroviară între Brașov și Predeal a fost reluată miercuri, după o întrerupere de două ore, pe un singur fir.

“Circulaţia a fost reluată de la ora 11.02 pe firul II, după ce echipele feroviare au tăiat şi îndepărtat copacii căzuţi pe linia de contact şi în gabaritul căii ferate, între staţiile Timişu de Sus şi Predeal”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate “CFR” SA.

Circulația feroviară între Brașov și Predeal a fost închisă miercuri dimineața din cauza copacilor căzuți pe șine. Prin urmare, trenurile blocate în gările de pe traseul dintre Brașov și Predeal au acumulat întârzieri de câteva mii de minute.

“Traficul feroviar între Timişu de Sus şi Predeal este închis până la eliberarea gabaritului căii ferate de copacii căzuţi pe ambele fire de circulaţie şi pe linia de contact. Echipele feroviare se află la faţa locului şi intervin cu forţă umană şi drezine pantograf pentru tăierea copacilor căzuţi şi remedierea defecţiunilor survenite la firul de contact în urma prăbuşirii copacilor. În acest moment (miercuri, ora 10.00 – n.r.) cinci trenuri sunt oprite în gările de pe traseu, un singur tren fiind oprit în linie curentă”, se precizează într-un comunicat de presă al CFR SA.

Alexandru Maghiar