-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 5:15
No menu items!

Surse: Gică Popescu va continua în funcția de consilier al prim-ministrului

spot_img

Fostul fotbalist Gică Popescu va rămâne în funcția de consilier și în aparatul de lucru al noului premier Viorica Dăncilă, potrivit unor surse guvernamentale, citate de publicația Q Magazine. Popescu și Dăncilă s-au întâlnit joi la Palatul Victoria.

Fostul căpitan al naționalei de fotbal fusese desemnat de Mihai Tudose în funcția de Consilier de Stat pe probleme de sport, poziție din care trebuia să coordoneze toate acțiunile necesare pentru organizarea meciurilor din România în cadrul Campionatului European de Fotbal din 2020.

Potrivit surselor Q Magazine, Viorica Dăncilă i-a spus lui Gică Popescu faptul că își dorește să continue împreună, că îl va păstra în aceeași funcție, că îl apreciază pentru întreaga lui carieră și pentru valoarea lui umană, și că îi va acoda tot sprijinul necesar. Gică Popescu a acceptat și în aceste zile își face echipa de lucru.

UEFA Euro 2020 va fi a 16-a ediție a Campionatului European de fotbal. Întrucât atunci se aniversează 60 de ani de la înființarea turneului, competiția se va desfășura în 13 orașe de pe continent.

România s-a angajat să găzduiască unele dintre meciurile din grupe și din optimi, în București. Autoritățile trebuie să colaboreze cu UEFA pentru îndeplinirea condițiilor de organizare și desfășurare a jocurilor.

T.S.