12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:59
No menu items!

Surpriză în cel mai nou scandal politic: Consilierul PMP din Mogoșoaia acuzat de violențe de către o consilieră USR nu își mai dă demisia

spot_img

Consilierul PMP Mogoşoaia, Dinu Gheorghe, a renunţat la demisia anunţată pe pagina de Facebook a partidului, în urma scandalului în care a fost implicat alături de un liberal. Cei doi au luat parte la o altercaţie cu o consilieră de la USR, care i-a acuzat că au agresat-o, verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă.

Consilierul PMP scrie în scrisoarea trimisă conducerii filialei că, în urma noilor filmări apărute în media, se observă clar că nu a agresat-o fizic şi verbal pe consiliera USR, ci el a fost agresat şi împis de aceasta, informează News.ro.

Liderul PMP Cristian Diaconescu a declarat pentru News.ro că îşi menţine declaraţia privind sancţionarea consilierului, iar despre gestul acestuia trebuie să comunice preşedintele Comitetului Executiv Judeţean.

Consilierul PMP a trimis o scrisoare organizaţiei PMP Ilfov în care arată că, ”în urma noilor filmări apărute în media se observă clar că nu a agresat-o fizic şi verbal pe consiliera USR, ci el a fost agresat şi împis de aceasta”.

”Vă rog să ţineţi cont de faptul că, conform GDPR, am dreptul la a-mi proteja imaginea, fapt pentru care am rugat-o pe doamna consilier USR să nu mă filmeze.

Îmi asum şi recunosc faptul că i-am luat telefonul din mână, pentru a o opri să mă mai filmeze, însă manipularea de care doamna consilier a dat dovadă m-a pus într-o lumină proastă, inducând în eroare, prin imaginile pe care dumneaei le-a pus la dispoziţie”, scris consilierul PMP Dinu Gheorhe în scrisoare.

Dinu Gheorghe a declarat pentru News.ro că ”nu mai contează nimic, şi filmările spun tot ceea ce s-a întâmplat”.

”Nu trebuie să mai dau interviu la nimeni, justiţia să îşi facă dreptate. Nu mai contează ce am făcut, e dreptul meu. Am fost emoţionat de ceea ce s-a mediatizat, cazul ăsta.

Nu i-am făcut nimic doamnei, doamna a premeditat totul. Dacă a văzut că consilierul de la PNL o ameninţă, trebuia în secunda a doua să sune la 112. Nu să înceapă să filmeze”, a afirmat Gheorghe, precizând că recunoaşte că i-a luat telefonul consilierei, dar i l-a dat înapoi.

Vineri, preşedintele PMP Cristian Diaconescu a cerut Consiliului Executiv Judeţean al PMP Ilfov să-l suspende pe Dinu Gheorghe din toate funcţiile politice pe care le deţine până la concluzionarea anchetei cu privire la incidentele din data de 27 ianuarie, de la Consiliul Local Mogoşoaia.