33.6 C
București
vineri, 19 august 2022 - 21:23
No menu items!

Surpriza de pe Litoralul Românesc. Plaja din Mamaia a fost extinsă. Este mai mare cu 50 de hectare

spot_img

Lucrările de lărgire a plajei din Mamaia au fost finalizate. Din acest sezon stațiunea va avea o suprafață de plajă nouă de peste 50 de hectare. Proiectul de înnisipare a fost finalizat pentru cea mai mare stațiune de pe litoralul românesc, dar continiuă în celelalte. În Năvodari se lucrează intens.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litora a anunțat că se lucrează 24 din 24 la lărgirea plajei din Năvodari.

„Antreprenorul lucrează 24 de ore din 24, de luni până duminică, pentru ca sezonul estival să se desfășoare începând din acest an în cele mai bune condiții pentru turiști. Aceștia vor beneficia de plaje extrem de generoase în stațiunea Mamaia.

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral îiasigură pe turiști și localnici că se lucrează fără întrerupere pentru ca ei să descopere în această vară o plajă de dimensiuni spectaculoase”, a scris ABADL pe pagina de Facebook.

Lucrările fac parte din proiectul „Reducerea eroziunii costiere, faza II care cuprinde 11 sectoare: stăvilarele Edighiol/Periboina, Mamaia, Tomis-Cazino, Agigea, Eforie, Costinești, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangalia– Venus- Aurora, Mangalia-Saturn, 2 Mai.

Proiectul, cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, are o valoare de 3,8 miliarde de lei.