10.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 22:11

Superstarul indian al Iuliei Vântur, condamnat la închisoare

spot_img

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, fostul iubit al vedetei Iulia Vântur, a fost condamnat pentru ucidere din culpă, la 5 ani de închisoare

iulia vintur

Dosarul a fost deschis ca urmare a unui accident tragic de circulație, în care vedeta Salman Khan a lovit cu mașina un bărbat, apoi a fugit de la locul accidentului.

Conform DPA și postului de știri NDTV, starul filmelor indiene, fostul iubit al Iuliei Vântur, a primit o condamnare de 5 ani de închisoare. Khan a mai fost arestat în septembrie 2002, pentru că a intrat cu o mașină într-o brutărie, omorând o persoană și rănind alte patru.

Iulia Vântur și Salman Khan au trăit o idilă timp de mai multe luni, dar nu în România, ci mai ales peste hotare. Presa străină a scris de nenumărate ori despre iubita româncă a starului indian, deși cei doi nu au recunoscut niciodată, oficial, legătura apropiată dintre ei. Din februarie 2015, Iulia Vântur ar fi declarat unor apropiați că nu mai formează un cuplu cu Salman Khan. Asta imediat după ce actorul a spus, într-un interviu, că este pregătit de căsătorie, dar nu a găsit încă persoana potrivită.

S.M.