22.7 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 14:56
No menu items!

Supermodele sexy care pozează în femei, dar sunt bărbaţi

spot_img

Carmen Carrera

Lumea modei este inovatoare, nonconformistă şi lipsită de inhibiţii. Iar atracţia creatorilor de modă pentru lookul androgin a dus la apariţia unui nou trend pe podiumurile de prezentare: bărbaţii care defilează în haine pentru femei.

Este vorba de modelele transsexuale care arată absolut senzaţional, despre care nu ţi-ai fi dat niciodată seama că au fost vreodată bărbaţi, scrie eva.ro. Iată care sunt:

Andrej Pejic

Andrej Pejic

Modelul australian de origine sârbă este „pe val” în industria fashion, fiind apreciat pentru versatilitatea sa extraordinară. Tânărul în vârstă de 22 de ani pozează atât în ţinute masculine, cât şi în ţinute feminine. Este un ideal pentru creatorii şi casele de modă care preferă lookul androgin.

Lea T

Lea T

Lea T este un model brazilian în vârstă de 32 de ani. S-a născut Leandro Medeiros Cerezo, dar şi-a câştigat faima defilând ca model feminin. A fost pentru multă vreme muză pentru creatorii casei de modă Givenchy. Este unul dintre modelele actuale favorite în industria modei.

Isis King

Isis King

Isis King a devenit cunoscut în urma apariţiei în show-ul „America’s Next Top Model”. Este primul travestit care a participat la acestă emisiune. După ce a devenit celebră, a apărut pe copertele a numeroase reviste de fashion din lume. În 2012 şi-a lansat propria linie vestimentară.

Harisu

Harisu

Harisu este un model, cântăreaţă şi actriţă din Coreea, a doua persoană din această ţară care şi-a făcut în mod legal o operaţie de schimbare de sex. A devenit cunoscută în urma unei reclame la produse cosmetice, iar fascinaţia publicului pentru frumuseţea sa a contribuit semnificativ la succesul de care s-a bucurat ulterior.

C.A.